Vissza a múltba a Retro Design Centerrel (videóval)
2017. május 15. írta: autósajtó

Vissza a múltba a Retro Design Centerrel (videóval)

izs.jpg

A múlt kellemes részeit felidézni mindig jó dolog. És érdekes módon az idő széppé teszi az emlékeket. Ezt az igazságot ragadta meg Bea, a szentendrei Retro Design Center életre hívója. Hogy jó volt-e a ’70-es években, mindenki döntse el maga. De hogy az akkori tárgyak sokakban nosztalgikus hangulatot idéznek elő, az biztos. Mára megszépültek az akkori bútorok és háztartási eszközök. Pláne az autók. Mikor nem volt más, inkább néztünk volna Opeleket vagy esetleg Buickokat a Skodák és Moszkvicsok helyett. De ma már, mikor a keleti blokk oldtimerei is ritkaságnak számítanak, máshogy nézünk rájuk. Hát még azok, akik nem is éltek akkor.

Ebbe a világba enged betekintést következő kis filmünk, aminek helyszíne a Retro Design Center, amit Szentendrén, a Rév utca 4 szám alatt találhatnak meg. Kalauzunk pedig Bea lesz, aki otthonosan mozog a retro kor tárgyai között és örömmel eleveníti fel az akkori életképeket és történeteket.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://autosajto.blog.hu/api/trackback/id/tr2612506519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása